Лайфстайл пример: Джеймс Бонд

0
144

ЖенитеНашата идея: езикът на тялото е много важен. Когато се приближиш до една жена, гледай я в очите, не в деколтето или краката. Не скръствай ръце – това е поза на затворен човек. Бъди спокоен и отговаряй на усмивката й с усмивка. Ако езикът на тялото ти казва: „Аз съм уверен в себе си, не се притеснявам и искам да си говоря с теб”, и думите ще дойдат по-лесно и естествено.

Реклама

От друга страна: да взимаш идеи за свалки от прочути прелъстители не е лошо, но не забравяй, че те не дават гаранция, че всяка жена ще падне в обятията ти. Ако тя не отговаря на усилията ти, оттегли се с достойнство – това също е белег за стил.

Хазартът

ПокерВиждали сме Бонд да го прави – най-често Texas Hold'em. В това няма лошо, стига да се спазват няколко прости правила. Не играй за пари, играй за удоволствие. Не залагай големи суми, защото е глупаво да загубиш на покер парите, които пестиш за хубави обувки, костюм или нова кола. Поставяй си граници и ги спазвай. Не се страхувай да се отказваш, ако губиш – загубата е част от играта.

Нашата идея: научи няколко игри на карти, за да не изглеждаш неподготвен, ако ти се наложи да играеш. Винаги, когато можеш, играй или с чипове за игра, или със съвсем малки суми с приятели, за да свикнеш.

От друга страна: пристрастеният към хазарта мъж не само че не се доближава до стил а ла Джеймс Бонд, той не се доближава до никакъв стил, освен този на нервен и ядосан на живота човек със стари обувки.

Парите…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here