4 летни секс съвета

0
791

Двойка на плажа

Реклама

Лятото е в разгара си, пясъкът е горещ, студените коктейли се ценят почти колкото златото, а полите са все по-къси. С една дума, време е да помислим за няколко летни секс съвета.

1. Изпотете се

Ясно е, че жегата не винаги предразполага към докосване, споделяне на телесна топлина и секс. Само че преди да нагласите климатика на 22 градуса, помислете дали все пак не предпочитате да се поизпотите.

Потта може да бъде секси. Научно доказано е, че жените могат да „надушат” сексуално привлекателен за тях партньор именно по потта му. Не е необходимо да се казва, че никой не говори за тридневна пот.

Обонянието е сетиво, което често остава на заден план, когато става дума за секс, а това е много незаслужено. Ситните капчици пот на чиста кожа всъщност увеличават естествената миризма, която всеки човек има. А когато двама души се привличат един друг физически, миризмата на другия също е възбуждаща.

2. Пробвайте на пода

Все пак недейте да прегрявате. Ако ви стане прекалено горещо, включете вентилатора и/или климатика и се преместете на пода, където със сигурност ще е по-хладно. За допълнително удобство си вземете една-две възглавници.

3. Намалете скоростта

Когато температурите се вдигат, скоростта на движенията ни естествено се забавя. Можете да използвате този естествен за жегите ритъм, като направите любовната игра бавна и мързеливо-еротична. Не бързайте, изучавайте бавно и внимателно телата си и се докосвайте навсякъде, където ви се иска.

4. Направете си маратон

През лятото повечето от нас са по-свободни и имат повече време за плътски удоволствия. Затова летните дни са идеален момент да си организирате сексуален маратон. Цял ден, цяла нощ или дълъг следобед – зависи само от вас.

Използвайте лятото

Колкото и неприятни да са жегите, трябва да признаеш, че лятото си има и добри страни, и да ги използваш. Все пак кога, ако не през лятото, можеш да убедиш приятелката си, че дрехите никак не са й необходими и че може да остане по бельо, докато си пие кафето и докато ти някак небрежно нахвърляш възглавници по пода и търсиш табелка „Не ни безпокойте”?

Виж още:

Секс през лятото

Секс, лято и лед

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here