Секс, лято и лед

0
440

Ледено кубче

Реклама

Лятото е сезон, в който ледът никога не стига и винаги може и още. Включително и в леглото.

Като се има предвид, че сексът е физическа активност, а физическата активност води до загряване и потене, не е чудно, че много хора гледат на секса през лятото като на уморително и лепкаво от пот преживяване. Едното решение на този проблем е климатикът. Само че има и други, които дори са забавни и които ще внесат нещо ново в сексуалния ти живот.

Става дума за ледени кубчета.

Ледени кубчета: ти

Можеш да пробваш да лапнеш едно-две ледчета, преди да започнеш да й правиш орална любов. Комбинацията от твоята топлина и студения лед ще увеличи чувствителността й и ще събуди нови усещания. Ако пък не можеш да издържиш твърде дълго с лед в устата, вземи няколко кубчета в ръка и остави ледените капки да се стичат по зърната на гърдите й или по клитора й. Леденото усещане ще притъпи лятната жега и ще направи докосването ти по-желано.

Ледени кубчета: тя

По същия начин и приятелката ти може да лапне няколко ледени кубчета, преди да започне да ти прави орална любов. Както при нея, така и при теб удоволствието идва от смесеното усещане от студа и топлината на устата.

Ледени кубчета: и двамата

Ако имате желание за още ледени експерименти, опитайте да се целувате с кубче лед в устите. Можете да си го разменяте, ти можеш да си играеш, като очертаваш устните й с лед, с една дума – каквото ви хрумне, стига да изглежда забавно и възбуждащо и за двамата.

Твърде студено?

Все пак имай предвид, че за някои хора леденото усещане може да не е много желано дори и в средата на лятото, затова ако на нея й стане твърде студено, спрете и вместо с ледени кубчета, се разхладете с хладен душ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here