10 правила на тройката

0
2358

 Тройка

Реклама

За повечето мъже това е просто фантазия – излизаш, срещаш две яки мацки и се озоваваш в леглото и с двете. Без връзки и обвързване, без да убеждаваш приятелката си да правите тройка, просто ти и две жени, които обичат да си споделят всичко. В случая – теб. (Ако си имаш приятелка и все пак те интересува как да й поднесеш идеята за тройка, това е друга тема, която сме разисквали ТУК и ТУК.)

И така, вечерта е станала интересна, ти си се ощипал няколко пъти и си установил, че почти със сигурност не сънуваш и наистина си на път да правиш тройка с две жени.

Това е чудесно и ти вероятно си теоретически подготвен за тежката задача. Само че, за разлика от филмите и фантазиите, това е реалност, за която може и да ти трябва още малко подготовка.

Подобно на секса по двойки, и този по тройки си има неписани правила, които, ако ги спазваш, ще ти улеснят живота и ще направят цялото преживяване още по-приятно.

Правило номер едно: винаги, винаги използвай презерватив.

След като уточнихме този важен детайл, ето още няколко правила, които ще ти помогнат да изживееш тази фантазия в реалния живот:

1. Остави нещата в ръцете на жените

И най-добре на тяхна територия. Тъй като говорим за ситуация, в която никой никого не е убеждавал и двете момичета сами са решили да те поканят в леглото, те най-вероятно имат план за мястото на действието. Така че ако едната предложи своя апартамент, съгласи се. Не е нужно да ги каниш у вас.

2. Помогни им да се отпуснат

Дори и да не им е за първи път, мацките ще имат нужда от малко настроение. Макар и да не си си у вас, можеш да помогнеш за атмосферата, като пуснеш музика и им налееш нещо за пиене. Комбинацията от алкохол и музика ще помогне на всички да се отпуснат. Имай предвид, че колкото по-внимателен изглеждаш, толкова по-далеч ще стигнеш в тази ситуация.

Започваме ли?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here