Трима души, четири правила

0
325

Тройка

Реклама

Всеки в някакъв момент се е замислял за тройка. От правилото „колкото повече, толкова повече” следва, че трима души в леглото ще е по-забавно от двама души в леглото. Как обаче тази фантазия може да се превърне в реалност? И, още по-важно, как да повдигнеш въпроса пред приятелката си?

1. Разузнай

Вероятно си наясно, че голяма част от жените няма да останат очаровани, ако приятелят им предложи да поканят още една жена в леглото. Въпреки това обаче хората са различни и не можеш да си сигурен, докато не повдигнеш въпроса. Има жени (не, не можем да дадем имена и адреси), които дори биха се изкефили на идеята. Така че попитай. Само че…

2. Първо повдигни въпроса под формата на фантазия

Ако можете да си говорите спокойно и открито за секс (а би трябвало да можете, щом имате връзка), не би трябвало да има проблем да повдигнеш въпроса за тройката в полето на фантазиите. Това ще ти покаже как гледа приятелката ти на идеята. Ако тя не те отреже и не се ужаси, започнете да го обсъждате като фантазия. Например, ако решите да правите тройка, коя известна личност бихте поканили в леглото? След това можете да минете на случайни хора, с които се разминавате на улицата. Обсъждайте фантазията, докато ви е кеф, и така ще можеш да прецениш дали приятелката ти е готова да я превърне в реалност. Ако не е, остави нещата така и преминете на други начини за разнообразяване на сексуалния ви живот (роли, секс играчки, еротични и секс игри…) Ако пък сметнеш, че тя би се съгласила да премине на следващата стъпка…

3. Обсъдете подробностите

Ако се окаже, че и двамата сте готови да поканите трети човек в леглото си, е време да обсъдите кой как си представя нещата. Ти най-вероятно си представяш тройката така: ти, тя и друга жена. В някои случаи приятелката ти ще е съгласна, в други обаче ще предпочита да си поканите друг мъж. Така че това е нещо, за което ще трябва да постигнете някакво съгласие.

4. Поставете правила

За да не застраши тройката връзката ви, е много важно да поставите правила, които да спазвате. Обсъдете докъде сте готови да стигнете с третия човек, преди да започнете, за да нямате проблеми след това. Ако ще си каните друга жена, къде ще е границата, която ти няма да можеш да преминаваш с нея? Имай предвид, че жените имат не по-малко собственическо чувство от мъжете и че приятелката ти може да се почувства застрашена от другата жена. Ако не сте напълно наясно какви са правилата, не само че тройката ще е провал, но и връзката ви ще пострада сериозно.

И не забравяй нещо много основно, независимо дали става дума за тройка или за нещо друго в леглото: Никога не притискай приятелката си да прави нещо, което тя не иска или за което не е готова.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here