Мъжете, лятото и кожата

0
1038

Мъжете, лятото и кожата

Реклама

Лятото си е един чудесен сезон!
През него жените слагат все по-малко и по-малко дрехи, а това ни прави радостни, щастливи и възбудени. Разбира се, това с дрехите важи и за нас. През лятото излизаме облечени предимно по… кожа. Точно така, кожа! И тук е моментът да споменем, че мъжката кожа се различава от женската по това, че е с 20% по-мазна и има по-големи пори. Това означава, че през горещото лято трябва да поддържаш кожата си, защото:

А) голяма част от нея се вижда
Б) през лятото тя се омазнява повече
В) И, разбира се, защото четеш http://www.vratovrazka.bg!

Ключът в теб ли е?

Следвай нашите съвети и кожата ти ще е здрава, стегната и привлекателна за жените, които, вече се разбрахме, през този сезон носят по-малко дрехи от обикновено.

Стъпка 1: Почиствай кожата си редовно
Мий лицето си всеки ден. Препоръчваме ти натурални почистващи продукти, които не съдържат химикали. Не използвай дезодорирани сапуни, за да миеш лицето си (с тях се мий по-надолу). Те съдържат съставки, които биха могли да задръстят порите ти като столична улица в час пик. А в топлото време задръстените пори водят до образуване на петна по кожата.

Стъпка 2: Ексфолиирай (ако не знаеш какво означава това, прочети тук)
Това е основата на безупречната кожа. Един добър изтъркващ препарат ще има чудесен ефект. Добре е да потърсиш продукти със зърна от Jojoba (жожоба) – те имат много бърз ефект.

Стъпка 3: Тонизирай
През лятото…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here