Летни концерти на Submotion Orchestra в София и на морето

0
1094

Submotion Orchestra

Реклама

Музика и лято – тези две неща вървят ръка за ръка като бира и картофки.

За да бъде лятото наистина музикално и интересно, в България идва една изключително интересна британска група – Submotion Orchestra. Музикантите обещават музика от друго измерение по време на двата си концерта.

Първият им концерт е на 11 юли в София, на терасата на Bar & Dinner „III-ти етаж“.

Вторият е на 12 юли в Hacienda Beach в курортното селище Лозенец, на брега на Черно море.

Организатори на събитията са нашите приятели от Event Zone. Концертите на Submotion Orchestra са част от поредицата Summer Session Concerts.

Създадена през 2009г., в Лийдс, Submotion Orchestra са една от най-успешните британски групи с вълнуващо и интересно звучене. Музиката им е смесица от няколко стила – electronica, soul, ambient, jazz и dub.

В музиката им има спокойствие, красота и малко меланхолия. Тромпетът им ни шепти нещо за романтика, докато пианото допринася за джазовото звучене, а кристалният глас на магнетичната певица Ruby Wood е финалният щрих, придаващ блясък.

Международният диджей и продуцент Ruckspin пък е онзи, който създава космическия свят Submotion. Тази симфония от звуци е допълнена от баса и перкусиите и е истински триумф за качествена музика.

Билети за двата концерта може да закупите в мрежата на Eventim на цена от 25лв, на място цената на билета ще бъде 30 лв.

Билети за концерта в „ІІІ етаж” Bar&Dinner, София

Билети за концерта в Hacienda Beach, Лозенец

Още за събитието

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here