Розово в гардероба?

0
14866

Бруно Марс

Реклама

Розовият цвят се смята за женски, но така ли е наистина?

Както и много други подобни асоциации, и тази е плод на някакви културни нагласи, които нямат нищо общо с това дали си мъжествен или не. И все пак тези нагласи са доста силни – розовият цвят се смята за предимно женски и повечето мъже не са много готови да се облекат в него.

Розова ризаИма обаче и друга гледна точка – розовото е цвят като всеки друг и може успешно да стане част от гардероба ти, стига да го комбинираш по стилен начин.

Бледорозова риза или тениска

Бледорозовите ризи отиват на всякакви костюми, най-вече на светли. Светлосин, сив или кремав костюм може да се съчетае много добре с розова риза. Розовата тениска пък е интересен акцент през пролетта и лятото, съчетана с дънки и интересен гръндж аксесоар като гривна или часовник.

Розово сако

Тук нещата са малко по-рисковани. Колкото и да ни кефи сакото на Бруно Марс в клипа на Uptown Funk, не можем много да си представим как би изглеждало едно такова сако извън този клип. И все пак трябва да признаем, че цялостният му стил е доста интересен:

{youtube}OPf0YbXqDm0

А розов костюм?

VersaceТова вече е нещо, което едва ли ще видиш извън модния подиум. Versace са му фенове, вдясно можеш да видиш и рекламата им. Дори и да добавим риза към този костюм, пак трудно можем да си представим къде би го сложил един средностатистически мъж. Макар че поводи всякакви, ако случайно имаш такъв за розов костюм, поне знаеш, че можеш да се обърнеш към Versace.

И в крайна сметка

Въпреки че розовият костюм е твърде хард за повечето мъже, той е наистина малко краен пример. Розова тениска или риза, особено ако е бледорозов, ненатрапчив нюанс, може приятно да освежи гардероба ти и да внесе разнообразие и топлина. Все пак пролетта и лятото не са толкова далеч и е време да разнообразим черните и сивите цветове в гардероба си.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here