Грешките, които правим в леглото – 3

0
438

Мислиш ли за нея?

Реклама

21. Не мислиш за нейното удоволствие

След като вече си в нея, всичко ти се струва ОК, най-трудната част с любовната игра и т.н. е минала и само остава да се кефиш? Ами, не. Трябва да имаш предвид, че в началото тя най-вероятно ще предпочита по-бавни и по-плитки движения и ще е на седмото небе, ако от действията ти се вижда, че знаеш какво правиш. Иначе казано, бъди внимателен и нежен в началото, а после премини на по-силни тласъци, щом тя е готова за тях.

22. Очакваш тя да е във възторг от кучешката

Да, всички харесваме тази поза. Но това не означава, че на всички жени им харесва – тя може да не харесва дупето си, позата може да я кара да се чувства като сексуален обект или пък може да й се струва, че при нея контактът между двама ви е прекалено малък (все пак лицата са доста отдалечени). КучешкатаАко наистина много искаш да го направите така, обясни й какво ти харесва в тази поза. НО го направи внимателно, в никакъв случай грубо. Кажи й например, че много ще ти хареса да гледаш дупето й, докато правите любов. Има вероятност да я убедиш и отвреме навреме да се съгласява да го правите така, дори и да е само на рождения ти ден.

23. Тласъците ти са прекалено силни

Ако си по-надарен или ако нейната вагина е по-малка и ти се увлечеш в силни и дълбоки тласъци, има голяма вероятност да засегнеш шийката на матката. Което със сигурност ще я накара да закрещи, но не от удоволствие!

24. Свършваш много бързо…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here