Грешките, които правим в леглото – 2

0
916

11. Опитваш се да пъхнеш ръце под дрехите й, преди тя да е готова за това.

Реклама

Не бързай...Това е сигурен признак за неумелост, характерна за тийн годините, когато единственото, което искаш, е да я съблечеш и да стигнеш до същината. Просто защото така се повишава собственото ти мнение за способностите ти в леглото.

Затова не бързай, остави нещата да се развият сами. Преди да плъзнеш ръка в бикините й, пипни плата, погали я през него. Чак след това можеш да пъхнеш пръсти на интимното й място. За нея очакването на същината е много по-еротично от директното нападение на вагината й.

12. Хвърляш презерватива на пода.

Какво да ти кажа, това не е много подходящо действие веднага след секс. Бъди чист и прибран – в много кутийки с презервативи има специални найлонови пликчета за тази цел. Салфетка също е вариант. След това – в коша.

13. Когато й правиш орална любов или я задоволяваш ръчно, се нахвърляш направо на клитора.

Както вече неведнъж е ставало дума, повечето жени го намират за чисто и просто дразнещо. А ако прекалиш с натиска, ще е направо ужасно неприятно. Първите ти ласки би трябвало да са насочени към срамните устни и около тях и чак когато тя е достатъчно възбудена, можеш да се отправиш към клитора. НО дори и да е възбудена, лекото докосване на долната част на клитора може да й бъде по-приятно от натиска директно на главичката му.

14. Спираш точно тогава, когато…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here