За оралния секс

0
517

Целувай я!Оралният секс е задължителна част от една страстна нощ. Но знаеш ли как точно да се оправиш там долу, за да я задоволиш така, че тя да е готова да направи всичко за теб? Предполагаме, че си наясно с доста неща, но все пак малко технически съвети може би няма да са ти излишни. Разбира се, нещата не са само до техника – трябва да имаш желание да й доставиш удоволствие. Ако си страстен и ентусиазиран, оралният секс няма да е за нея просто част от сценария, а невероятно еротично преживяване.

Реклама

Как да се справиш добре там долу?

Първо, започни полека.

Не смъквай веднага бельото й и не се насочвай направо към горещото й място – това по-скоро ще го накара да изстине. Целувай я, докато се спускаш надолу – по корема, по бедрата, по дупето. Докосвай я нежно, дразни я. Така тя ще иска още по-силно да стигнеш до мястото Х. Приближавай се към гениталиите, сякаш всеки момент ще започнеш да я целуваш и там, но не започвай. Това ще я подлуди!

Приближи се към бикините й и издишай малко топъл въздух към тях, така че тя да го усети през плата. Редувай дишането с целувки по бедрата и корема й.

Второ, продължи бавно

След като си й свалил бельото, започни същинската част бавно и отвън навътре. Започни да ближеш външния край на големите срамни устни, после много бавно ги раздели и продължи да целуваш и ближеш малките срамни устни и около самата вагина. Бъди нежен, не прилагай натиск, все едно още само я дразниш.

Трето, какво да правиш с клитора…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here