Да си направим тройка!

0
410

Следващ проблем – правилата

Реклама

Тройка?Някои жени се съгласяват на тройка с друго момиче само при условие, че можем да пипаме „гостенката”, но не и да правим секс с нея. Което пак не е лош вариант за нас, като се има предвид, че самото присъствие на втора жена в стаята вече е яко. Пък и гледката на двете жени, които се галят и опипването на „другата”, докато правим секс с приятелката си – всичко това вече е повече, отколкото може да се иска от една сериозна връзка.

Така или иначе, много е важно и за тримата, но най-вече за теб и за приятелката ти, правилата да се спазват. Ако сте решили да подложите връзката си на това преживяване, спазването на определените граници ще намали опасността някой да се почувства наранен на сутринта.

Ако и двамата искате да експериментирате, но все още не се чувствате готови (или поне 50% от вас), можете да започнете полека. Ако си намерите момиче, което също да има желание за тройка, започнете, като излезете да пийнете нещо, после пробвайте малко леки варианти – целувки, докосване, даже не е необходимо да се събличате. След няколко такива срещи, ако и тримата все още искате да стигнете до същината, давайте. Въпросът е всички да са готови и наистина да имат желание да го направят.

Трябва обаче да имаш предвид, че дори и тримата да са навити, пак има вероятност всичко това да повлияе зле на връзката. Причината е, че нещата стоят по един начин във въображението и фантазиите и по друг в реалността. Винаги има вероятност някой да се почувства забравен и пренебрегнат, винаги има вероятност на сутринта да е конфузно и смутено. Затова е много, много важно тройката да се обмисли наистина добре и никой да не го прави по принуда. Ако има каквато и да било вероятност едно такова нещо да повлияе зле на една сериозна връзка, на която и двамата държите, по-добре се откажете. Има толкова други начини да разнообразите сексуалния си живот…

Едно основно правило: всяко нещо в секса е допустимо, стига и двамата партньори да го искат и да са готови за него. (В случая – и тримата.)

Едно е сигурно – след тройка връзката вече няма да е същата. Или между двамата ще възникнат сериозни проблеми, ревност и несигурност, които могат да доведат и до раздяла, или експериментът ще увеличи удовлетворението от разнообразния сексуален живот и дори ще сближи двойката. Не се знае.

Когато веднъж вече си се озовал с две жени между чаршафите, трябва да имаш предвид няколко неща – сексуалният етикет е двойно по-важен в този случай. Трябва да се представиш на висота и да не оставиш нито една от двете разочарована. Също така… Но това е тема на друг материал.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here