Звуците на лятото

0
414

Диня

Реклама

Има звуци, които радват ухото ти само и единствено през лятото. Затова им се наслаждавай през следващите два месеца – после и да искаш, няма!

1. Когато ставаш от стола, за който си залепнал. Трудно може да се опише. Нещо между „Сръб!” и „Джвак”. Освен това има много разновидности в зависимост от характера на стола и личното възпитание на плата на дрехата. Въпрос на маниери.

2. Нали знаеш как понякога ти се яде праскова, обаче не ти се реже и решаваш да я гризеш с елементи на осмукване? Е, това е още един типично летен звук, който графично би могъл да се представи като „Фшшшрррт”. Добре де, не звучи точно така, ама то такова нещо как се пише?!?

Секс

3. Джвакането по време на секс. Е, това няма как да стане, ако и двамата участници не са значително потни, което се случва именно през лятото. Допирът на мокрите кожи създава неповторим звук, който неприлично много напомня някои звуци, които е прието да се чуват само в тоалетната.

4. Пращене на зряла диня, която срязваме на две. Този звук направо мирише на диня.

5. Гладен гларус. Няма как да пропуснем и това. Звукът на стенещия за малко риба пернат субект е целогодишен, но през лятото сякаш се чува най-много, може би защото са му казали да грачи по-силно, за да се радват туристите.

6. Залепването на ходилата ти за пода…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here