Секс в олимпийското градче

0
268

Секс в олимпийското градче

Реклама

Американската вратарка Хоуп Соло разказва какви ги вършат олимпийците, когато не се състезават. Ако се вярва на думите й, олимпийското градче е едно доста интересно място.

Стрес, спорт и секс

Стресът на голямо спортно състезание вероятно е голям. Притесненията за представянето, очакванията на треньори и публика, страхът от конкуренцията – всичко това изглежда като рецепта за стрес.

А кое е едно добро средство срещу стреса? Много секс. Така поне казват.

Като добавиш към стреса и факта, че в олимпийското градче са събрани стотици спортисти, които тренират и изглеждат добре, сексът изглежда като един неизбежен резултат. Особено като се има предвид историческият опит.

Хоуп Соло за секса и Пекин 2008

Хоуп Соло„Имаше много секс” – това разказва Хоуп Соло (вляво) за преживяванията си на предишните летни игри в Пекин през 2008 г. Хоуп е вратарката на американския женски футболен отбор, който взе златните медали преди четири години.

30-годишната Хоуп каза в интервю за ESPN: „Когато става дума за преживяване, което се случва веднъж в живота, искаш да създадеш спомени – без значение дали те ще са сексуални, свързани с купонясване или със спортния терен. Видях хора, които правеха секс пред всички. На тревата, между сградите хората се търкаляха и показваха мръснишката си страна.”

Хоуп не е единствената, която разказва за сексуалната свобода на олимпийски игри. Американският плувец Раян Лохте смята, че „70-75% от олимпийците правят секс зад кулисите”. И добавя: „Хей, понякога трябва да направиш онова, което трябва да направиш”.

Спортисти и известни личности

Спортистите обаче не правят секс само със спортисти, поне ако се вярва на Хоуп: „Вероятно не трябва да ви го казвам, но се срещнахме с доста известни личности. Винс Вон купонясваше с нас. Стив Бърн, комикът. И в един момент решихме да пренесем партито обратно в олимпийското градче.”

Там не може да влезе всеки, но Хоуп разказва, че за олимпийски шампиони нещата са малко по-лесни: „Започнахме да си говорим с охраната, показахме им златните си медали, привлякохме вниманието им и прекарахме групичката си, без да имаме право на това. Което беше абсолютно нечувано.”

Хоуп добавя още: „Може да съм вкарала някоя известна личност в стаята си, без никой да разбере, и след това да съм я изкарала по същия начин. Но това е моята олимпийска тайна.”

След Пекин е ред на Лондон

В олимпийското градче в Лондон по време на игрите ще живеят 17 000 атлети и официални представители. Това звучи доста забавно.

Секс в олимпийското градче – част 2

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here