Сексът в олимпийското градче: част 2

0
136

Аня Тарасюк и Оливия Федеричи
Аня Тарасюк и Оливия Федеричи – британски състезателки по синхронно плуване – на почивка в Малта преди игрите

Реклама

„По-бързо, по-високо, по-силно” – това е олимпийското мото. То изразява идеята на олимпийските игри – на тях атлетите отиват, за да покажат колко по-бързи и по-силни са от останалите.

Е, и за да правят секс.

За игрите в Лондон организаторите раздадоха на атлетите общо 150 000 презерватива. Само няколко дни след началото на игрите обаче стана ясно, че те май няма да са достатъчни.

Това са игрите, на които са раздадени най-много презервативи в историята – преди четири години в Пекин имаше раздадени 100 000 презарватива.

А 150 000 презерватива не са малко. Това прави по 15 на човек за 17-дневното събитие. Като имаш предвид, че не всички атлети прекарват всичките 17 дни на игрите в олимпийското село. И че, предполагаемо, не всички се скъсват от секс.

Не че сексът е самоцел. Просто той се оказва естественият резултат от събирането на едно място на повече от 10 000 от най-атлетичните и добре изглеждащи хора в света. При това 10 000 човека от различни държави, които често нямат друг общ език освен… сещаш се. А все пак трябва да се общува.

Една американска атлетка, която не е пожелала да каже името си, сподели с New York Post преди началото на игрите в Лондон, че когато е била на олимпийски игри, постоянно е била в едно от две възможно състояния. Или е била толкова концентрирана, че не е обръщала внимание на нищо друго, или се е скъсвала от купонясване. И не само.

Тя разказва за сексуалната свобода в олимпийското градче, както и за това, че се е чувствала много виновна, че изневерява на приятеля си. На което друга атлетка й отговорила: „Защо? Снощи всички правиха секс.”

Е, щом всички го правят, това вече е друго.

Като се има предвид енергията на атлетите не само за спорт, но и за други занимания, можем само да съчувстваме на онези, които са живели в по-други времена. На игрите в Сеул през 1988 г. са били раздадени едва 8500 презерватива, което прави онези игри истинско католическо училище в сравнение със сегашните.

В Барселона през 1992 г. бройката на презервативите вече е 50 000, а в Сидни през 2000 г. – 70 000, които обаче не стигнали и на организаторите им се наложило да поръчат още 20 000.

В Лондон има и една друга интересна подробност – за първи път в историята на игрите половинките на атлетите ще бъдат допуснати в олимпийското градче.

По повод на половинките американският плувец Раян Лохте разказва на ESPN: „По време на предишните ми игри (в Пекин) имах приятелка – голяма грешка. Сега съм свободен, така че в Лондон би трябвало да бъде наистина много добре. Вълнувам се.”

Към апокрифните разкази за това какво се случва нощем из олимпийското градче се добавя и едно анонимно произведение, наречено „Тайните олимпийски игри”, написано от бивш британски атлет. Според този текст в градчето има не само много секс, но и алкохол и трева, които състезателите успяват да вмъкнат въпреки забраните и мерките за сигурност. Алкохола даже го криели в бутилките си за вода.

Анонимният автор на текста обобщава: „Каквото се случва в градчето, си остава в градчето.”

Секс в олимпийското градче

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here