Серенада!

0
459

Жоро и Ели

Реклама

След като поздравиха рожденичката и оставиха поръчителя да бере плодовете, Жоро и Ели отделиха време, за да отговорят на някои въпроси, които живо ни интересуваха. Ето какво разбрахме:

Серенади се поръчват предимно от мъже. Жените събират смелост да поръчат серенада за мъж по случай рожден ден или годишнина, но не и за да му признаят любовта си. Мъжете поръчват серенади по всякакъв повод – годишнина, рожден ден, обяснение, извинение… По-интересно е обаче, че не само съпругите и гаджетата получават такъв подарък, а дори тъщите! И това ако не е хубава новина! Пък и е идея – как по-добре да спечелиш тъщата и да премахнеш всичките й опасения спрямо теб, от това да й поднесеш серенада? Е, все пак не е зле да поръчаш и една за дъщерята на тъщата, да не се почувства пренебрегната…

Колкото до мястото, на което се прави една серенада, то може да бъде всякакво. Двамата са свирили в офиси, домове, даже на Черни връх. Нямат нищо против което и да било място, стига да може да се организира мероприятието. Имали са само две-три традиционни серенади – т.е., под прозореца на дамата.

Жоро и Ели не правят серенади на конвейер, всяка една е различна и при всяка една те се стараят да ощастливят човека пред себе си. На въпроса „Не се ли превръща работата ви в някаква рутина?” двамата в един глас отговарят: „Не!” Той казва още: „Всяка серенада е различна. Аз ги помня всичките, всяка си има изискванията, хората… По пътя с Ели си говорим какви ще са хората, вълнуваме се…”; а тя добавя: „Не можеш да знаеш как ще реагират хората и именно затова е уникално”. И двамата признават, че както те радват хората с песните си, така и хората ги радват с усмивките, които неизбежно се появяват на лицата им, щом осъзнаят „Правят ми серенада! На мен!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here