Наградите на MTV за 2007

0
2354


В началото
всичко тръгна на зле, когато Бритни Спиърс се появи на сцената, за да открие шоуто, но после нещата се подредиха.

Реклама

Сара СилвърманОще в първите думи на водещата Сара Силвърман (феновете на „Монк” са я гледали в няколко епизода, в които тя играе почитателка на детектива, лудо влюбена и вманиачена по него) имаше „закачки” със звездите и в частност с Бритни. Водещата сподели, че Бритни Спиърс е невероятна – на 25 години вече е постигнала всичко, което изобщо ще постигне през целия си живот. Преди да се оттегли, Сара добави още малко специфичен хумор към серията свои шеги и даде ценен съвет на зрителите – ако искате да се измъкнете от някаква работа, ви трябват две прости думички: „Имам диария.” Ако ви се обадят, защото закъснявате за работа, и вие отговорите така, със сигурност никой повече няма да ви търси. И никой няма да си помисли, че лъжете – би било прекалено някой да лъже за нещо толкова лично и притеснително…

Изпълнението, с което Бритни откри наградите, беше Gimme More. Според коментаторите много трудно можеше да се каже кое беше най-зле в него – подобието на танц, при което Бритни се подпираше на останалите танцьори, плейбека и липсата на синхрон между него и движенията на устните й или коремчето на певицата, което рязко я отличаваше от предишната й стройна фигура. Бритни беше видимо нервна. За нейно съжаление сега ще я обсъждат също толкова, колкото през 2003, когато, пак на наградите на MTV, се целуна с Мадона (виж долу); но сега коментарите ще са по-неприятни.

{gallery}/actualno/culture/mtv07/kiss{/gallery}

Виж видео отизпълнението й:
{ifilm}2893743{/ifilm}

Все пак, дори след лошото начало, наградите минаха повече от добре. Шоуто се състоя в Лас Вегас, беше намалено на два вместо три часа и акцентът за пръв път беше поставен не толкова върху наградите, колкото върху изпълненията. Някои от звездите бяха домакини на специални VIP партита в хотелските си апартаменти, на които също имаше много изпълнения. В апартамента на Джъстин Тимбърлейк е имало и осем стриптийзьорки по бельо… Смятаме да направим музикална кариера!

Освен останалото, Джъстин Тимбърлейк прибра и най-много награди – четири, включително за най-добър изпълнител.

Най-добра изпълнителка пък стана нашата любимка Фърги. Друга звезда, на която сме горещи фенове…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here