6 неща, които всеки мъж трябва да знае

0
274

Мъж с вратовръзка

Реклама

Кои са нещата, които отличават един мъж от едно момче? Това може да е доста дълъг списък, но идеята като цяло е проста – порастването се случва постепенно, без да го усещаш като някакъв конкретен момент на просветление. Дали се е случило и дали се случва – това можеш да разбереш по определени знаци.

Има някои неща, които мъжете знаят, а момчетата – все още не. Ето няколко примера:

1. Да слагаш точно толкова парфюм, колкото е необходимо. Прекаленото пръскане има обратния ефект. Най-добре е веднага след душа да се напръскаш и чак след това да се облечеш – по този начин парфюмът остава по теб, а не по дрехите ти. И, за да го усетят, мацките трябва да се приближат малко повече до теб.

2. Да се знаеш как да връзваш вратовръзка. Това е нещо, което никога няма да ти е излишно.

Виж как тук.

3. Да знаеш как да палиш огън. Или поне как да печеш на скара на открито. Дори и да не обичаш да готвиш, няма как да не се кефиш поне малко на идеята да седиш до огъня, пийвайки бира и чакайки месото да се изпече в приятна компания. Само не забравяй след това да изгасиш огъня.

4. Да знаеш как да се погрижиш за жена с махмурлук: направи й чай и нещо за хапване, настани я на някой мек диван и й пусни романтична комедия. Не само ще я накараш да се почувства по-добре, но и ще я накараш да те види във всичката ти грижовна светлина.

5. Да се радваш се на компанията на възрастните хора. За някои млади хора е отегчително да прекарват време с по-възрастните, но всъщност това е много ценно нещо. Не само заради това, че те могат да ти дадат нов поглед към живота заради по-големия си опит, но и просто защото е забавно. Наистина. Да не говорим, че някои възрастни хора могат да ти дадат най-добрите модни съвети – все пак те са били млади във време, когато модата е била доста по-изтънчена, отколкото е сега.

6. Да разбереш, че колкото повече време говориш за себе си и за това колко си невероятен, толкова по-малко невероятен изглеждаш. Затова следващия път, когато се усетиш, че вече десет минути говориш за това колко страхотен си бил днес на работа, спри за секунда. Най-често именно хората, които не говорят за себе си за работата си, се оказват онези, които тихичко се постигнали най-много. Иначе казано – повече дела и по-малко думи.

Очаквайте продължение!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here