На път

0
23

2.Бръсненето

Реклама

Ако пестиш място в багажа, вземи си гел или крем за бръснене, които са едновременно и с овлажняващ ефект. Така можеш да минеш без афтършейв и пак да изглеждаш добре. А и ще имаш място за останалите необходими козметични предмети – четката и пастата за зъби, самобръсначката и стик против изпотяване. Със съвсем малко неща ще имаш всички шансове да не загубиш свежия си вид, сякаш току-що си излязъл от най-добре оборудваната баня на света.

Слънцезащитен крем3.Слънцезащитен крем

Няма как да се мине без него. Тъй като палатката вероятно ще е близо до морето, по-добре е продуктът да е водоустойчив. Дори и да е така обаче, ако плуваш повече от 10 минути, трябва да си сложиш отново крем, след като излезеш от водата.

4.Първа помощ

Някой някога е решил, че мъжете трябвало да мислят за всичко. Затова се налага да имаш няколко неща в малка импровизирана аптечка, понеже сред природата всичко се случва. Може би най-важното нещо е репелент срещу комари, както и някакво антисептично мазило. За всеки случай можеш да пъхнеш и нещо обезболяващо, спирт и превързочни материали.

От какво да се откажа?

Ако почивката ще включва повече ходене и носене на багаж, може да ти се прииска да махнеш едно-две неща от гърба си. Обаче кое? Не е нужно да казваме, че аптечката остава при всички случаи. Както и слънцезащитният крем. Би могъл евентуално да се откажеш от продуктите за бръснене, ако смяташ, че брадата ти отива и че ти придава романтичен вид на горски разбойник.

Иначе има и друг трик – ако можеш, вземи козметични продукти, които са ти на свършване и от които има съвсем малко в тубичките, колкото ще ти стигне за времето в палатката или в планината. Така ще можеш едновременно да си олекотиш багажа и даже да се върнеш с по-малко багаж, отколкото си тръгнал.

Оттам нататък, приятно прекарване!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here