Три правила, които ще те направят по-готин

0
785

Manth.jpgБъди внимателен!

Реклама

Жените искат да им е удобно и да се чувстват сигурни и обгрижвани. Бъди естествен. Обръщай внимание на нещата, от които тя има нужда. Кавалерството не е привлекателно, ако е насилено.

Каменно лице!

Когато си с жена, не можеш да си позволиш да се оплакваш. Ти си силният. Ако загубиш самообладание, губиш точки в очите на момичето. Ако ти кажат, че имаш хубав костюм, кажи „Благодаря” и отмини, недей да започваш да обясняваш как си го избирал три часа. Ако направиш грешка или се провалиш в нещо, извини се и давай напред, не губи време да се жалваш! Не си всемогъщ. Всеки прави грешки, номерът е да знаеш как да се справяш с тях. А именно: не губи кураж!

Бъди мъдър!

КнигиДа си умен е голям плюс, но не всичко е в книгите. Можеш да наваксаш за кратко време. Освен за работа и учение, отдели време и за живот – пътувай, забавлявай се, запознавай се с нови хора, впусни се в нови приключения и използвай всичко това, за да изградиш виждането си за света. Така ще се научиш по-добре как да се отнасяш с хората и ще изглеждаш опитен, а в очите на жените това е секси!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here