Странни модни идеи

0
647

Funkybod

Реклама

Модата е странно нещо, чиято изобретателност понякога надхвърля здравия разум и логика. Резултатите от това могат да са както забавни, така и доста странни. Ето три такива примера от мъжката мода:

1. Тениска за фалшиви мускули

Колкото и да са важни стилните и хубави дрехи – а те са важни, – те сами по себе си не ни помагат да изглеждаме перфектно. Онова, което помага, е добрата физическа форма, съчетана със стилни дрехи. Иначе казано, за да ти стоят добре дрехите, като цяло се налага да се поизпотяваш отвреме навреме във фитнеса.

Другият вариант, според британската марка Funkybod, е да си купиш една от техните тениски с фалшиви мускули. Нещо като Уондърбра, само че за мъже.

Въпреки че единодушното мнение на нашата редакция е, че е по-добре да инвестираш в карта за фитнес, отколкото в нещо такова, идеята е достатъчно шантава, за да разкажем за нея. Според Funkybod фалшивите бицепси ще ти дадат самочувствие по същия начин, по който сутиените с подплънки дават самочувствие на жените.

Само че тези добри хорица не споменават как да се справят клиентите им с онзи сюблимен момент, в който ще им се наложи да си свалят фалшивите мускули пред някоя дама. Вероятно, ако въпросната дама е със сутиен с подплънки, нещата може и да не се окажат толкова трагични. Но като цяло моментът ще е конфузен.

2. Бронирана пътна чанта…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here