Обувките на есен/зима 2011/2012

0
134

Обувките на есен/зима 2011/2012

Реклама

Мъжките обувки не се променят особено много от сезон до сезон – те са нещо, при което класическите тенденции винаги са на мода. И все пак и за този есенно-зимен сезон има някои интересни предложения. Избрахме няколко от класическите, както и някои по-авангардни.

Класически стил

Тези няколко модела са резултат от сътрудничеството между италианската марка Buttero и португалската Por Vocação. Класическите линии и цветове са много приятни, а обувките са лесни за съчетаване.

{morfeo 672}

Различни цветове

Трябва да се съгласим, че всяка обувка, която не е черна, сива или кафява, представлява известно предизвикателство. Но пък в подходящите комбинации тези обувки могат да изглеждат наистина стилно и интересно. Моделите са на Generic Surplus.

{morfeo 673}

Дебели подметки за зимата

Обувките с дебели подметки не само изглеждат по-стабилни, но и пазят по-топло през студените месеци. Такъв е този модел на YSL.

YSL

Боти

Тези класически зимни обувки са едновременно топли и стилни. Моделът на Quoddy Woodsman е в доста светъл цвят, което поставя предизвикателства пред поддръжката на обувките, но пък това е интересно предложение извън тъмните цветове на зимата.

Quoddy Woodsman

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here