Мъжки бански за лято 2012

0
405

Olasul

Реклама

Ярките цветове на този сезон създават точно онова настроение, което ни е необходимо на плажа. Миналата година дизайнерите залагаха на интересни щампи и шантави десени, докато през 2012 г. в центъра на вниманието са именно ярките цветове.

По отношение на кройките се забелязва скъсяване на дължините – дългите до коляното и под коляното бански не са модерни през този сезон. Разбира се, те си остават предпочитани от сърфистите, но за останалите важат по-обрани дължини. Много широките бански също не са популярни през този сезон.

Семпли кройки, ярки цветове

Колекцията на базираната в Ню Йорк марка Olasul е пример за тези тенденции. Съчетаването на цветовете е много свежо, като същевременно има и класически сини нюанси за по-традиционно настроените.

{morfeo 724}

От шарено по-шарено

Шарките и картинките от миналото лято все още не са се предали и през този сезон продължаваме да виждаме интересни шарени предложения. Австралийската марка Franks например предлага няколко свежи шарени модела, които са и с идеална дължина. Нито са твърде дълги, нито са смущаващо къси.

{morfeo 725}

Камуфлаж, отново в различни цветове

Милитъри мотивите се появяват периодично в мъжката мода, включително и когато говорим за бански. Тези модели на Nick Wooster за Orlebar Brown са вдъхновени от камуфлажа, само че са раздвижени в различни цветове. За някои оранжевото може и да е прекалено, но пък със сигурност е интересно предложение.

{morfeo 726}

Втората част

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here