Предложения за прическа за есен/зима 2009/2010

0
54

Прически 2009

Реклама

Като погледнем назад във времето, можем да кажем, че мъжките прически са извървели дълъг път. От периоди, когато е имало само един или два начина за мъжко подстригване, до днес, когато прическите, между които можем да избираме, са десетки. И въпреки че обикновено предпочитаме класическите къси прически, този сезон има някои новости в стайлинга, на които можем да обърнем внимание.

(повече предложения виж в галерията на следващата страница!)

Трябва ли всеки сезон да променяме прическата си?

Не, това не е необходимо. Но пък повечето от нас, след като веднъж се харесат с една прическа, след това няма шанс да я сменят години наред. А точно преходните сезони (пролетта и есента) са най-подходящият момент за едва забележима – пък и голяма – промяна в прическата.

Къса коса?

Добрата подстрижка играе основна роля за стилния външен вид на един мъж. „Добра” обаче не е задължително да значи „къса”, особено през този сезон, когато се наблюдава удължаване на мъжките коси (съчетано със скъсяване на женските и сближаване на тенденциите при двата пола).

Късата коса е класически избор за всеки мъж, но пък тя не стои добре на всеки. Изборът на прическа зависи най-вече от формата на лицето и характерните особености на косата – плътност, структура на косъма, цвят и т.н.

Какви са тенденциите при мъжките прически през есента на 2009 г.?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here