Джони Деп – най-стилен в света

0
126

Johnny Depp

Реклама

Списание GQ постави актьора на първо място в класацията си на най-стилно облечените мъже в света. И наистина, ако трябва да се сетим за известен мъж с отличителен стил, вероятно първо ще се сетим за Джони Деп.

В списанието художественият директор на Barney’s (верига магазини за луксозни стоки и дрехи) Саймън Дунън нарича Джони Деп „еднорог – наистина очарователен, единствен по рода си ексцентрик.” И продължава, обяснявайки защо Деп е най-стилният мъж в света: „Той носи страхотни мъжки бижута. Не се притеснява да носи различни цветове. Винаги наднича иззад удивителната си коса. Дори и да лежи в някоя канавка, Джони Деп пак ще изглежда невероятно.”

Ето нашите 5 причини, поради които сме съгласни с избора на GQ:

1. Освен бижута, част от стила на Джони Деп са и много други аксесоари: очила, шалове, шапки. Виждали сме го да съчетава всякакви аксесоари, при това винаги по интересен начин.

2. На него може да се разчита, че няма да се появи на премиера или на някои награди, облечен като всички останали.

3. Стилът му понякога е ексцентричен и може би не по всеки вкус, но винаги привлича вниманието.

4. Справя се доста добре с нелеката за един мъж задача да поддържа добра прическа с дълга коса.

5. Усъвършенствал е нещо, което особено много харесваме в облеклото – внушението „Хич не ми пука как изглеждам, но пък изглеждам добре”. Това е постигнал с небрежен стил, съчетан с най-шантави хрумвания.

{morfeo 301}

Напоследък на Джони Деп му стана навик да получава титли. Преди два месеца списание „Пийпъл” го обяви за най-секси мъж в света.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here