Цветни дънки

0
88

Цветни дънки

Реклама

Не е задължително дънките да са сини, сиви или черни. Въпреки че се чувстваме най-комфортно в тези класически мъжки цветове, по-ярките експерименти могат да бъдат и успешни.

Съчетаване

Обикновено горната част на облеклото ни е по-цветна от горната. Затова ако решиш да пробваш по-цветни дънки, блузата и якето ти трябва да са в убити нюанси. В противен случай има опасност да заприличаш на водещ на детско предаване.

Цветни дънкиКакъв цвят да пробвам

Ако досега си носил само черни панталони и сини дънки, пробвай нещо по-малко ексцентрично, например наситено син модел. Това е класически цвят за дънки, но нюансът е по-тъмен и ярък. Комбинацията може да е с бяла тениска.

Ако пък имаш желание да пробваш нещо по-ексцентрично, можеш да се спреш на червен, жълт или друг ярък нюанс. Само внимавай – колкото по-ярък е цветът на дънките, толкова по-внимателен трябва да си, когато избираш обувките, блузата и т.н. Добри цветове за горната част от облеклото са сиво, бяло, черно.

Смел експеримент

Цветните дънки не са за всяко място и всеки повод. Не подхождат и на стила на всеки от нас. Но ако се съчетаят добре и ако се чувстваш добре с тях, те могат да разнообразят приятно гардероба ти.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here