4 пролетни сака

0
15167

С идването на пролетта сакото става все по-важна част от гардероба ни. Дали ще е по-строго или по-спортно зависи от собствения ти стил, но така или иначе тази дреха е основна за мъжкия гардероб.

Реклама

Особено важно е да я имаш подръка, когато надвечер се захлади и ти се наложи да наметнеш някоя крехка дама с нещо.

Та по този повод събрахме на едно място четири актуални предложения за мъжки сака.

Класическо кафяво – това е цвят, който може да намери място във всеки гардероб. Доказателство е този модел на Barena Venezia. Той е спортен и позволява стилно съчетание с дънки, спортни обувки и шал.

Barena Venezia

Бялото е цвят, към който мъжете като цяло посягат доста предпазливо, но със затоплянето на времето и този цвят е една чудесна опция за разнообразяване на гардероба. Този модел е в мръснобяло и е на Trumaker:

Trumaker

Петроленозеленото също е цвят, с който можеш да разнообразиш гардероба си, без да поемаш твърде големи рискове. Това е един приятен модел на Salvatore Piccolo, който някои хора биха нарекли тюркоазен, но ние няма да ти се сърдим, ако не го наричаш така.

Salvatore Piccolo

И накрая един вариант в червено, който е доста по-труден за съчетаване, но пък ние винаги сме били на принципа, че трябва да се пробват нови неща. Включително и в облеклото. Моделът е на Haberdash:

Haberdash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here