Няколко съвета за мъжкия портфейл

0
671

Акцент: ако е в задния ти джоб, всеки път сядаш върху него. А това не е много удобно, когато портфейлът ти е с дебелината на „Война и мир”.

Реклама

Портфейл
снимка: sxc.hu

Представи си следната ситуация. Намираш се в компания и ти се налага да извадиш портфейла си за нещо. Бъркаш в джоба и оттам изскача нещо безформено, от което стърчат банкноти, касови бележки, визитки и банкови карти; цялото нещо, наречено твой портфейл, е протрито, даже на места е започнало да се къса; докато ти започваш да ровиш из разпадащите се отделения, отнякъде изпадат две SIM карти и няколко късметчета от кафе. Ти се навеждаш да ги търсиш, само че те са паднали под масата и ти се налага да лазиш.

Сега си представи, че всичко това се случва, докато пиеш кафе с потенциален бизнес партньор или нов клиент на твоята фирма. Неприятно, нали?

Това, което искам да кажа, е съвсем просто: хубавият портфейл е изключително важен за твоя имидж.

Много неща могат да се кажат за хубавия портфейл, но накратко нещата стоят така: той трябва да притежава две основни характеристики.

Портфейлът ти трябва:

– да е удобен

– да изглежда добре.

За добрия вид е важно да си избереш хубав и качествен портфейл и да не носиш портфейл, който вече е изтъркан и прокъсан. Също така, съобрази вида на портфейла – големина, дебелина, цвят, материя – с начина си на живот и работата си. Важно е да прецениш какъв тип портфейл ще създава правилно впечатление в работната ти среда, както и какъв тип портфейл ще ти е удобен.

За да е удобен портфейлът ти, са важни няколко неща. Виж кои са те…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here