Ски от Aston Martin, Bentley и Chanel

0
258

Ако искаш по-специални ски, през този сезон имаш доста голям избор.

Реклама

Aston Martin например предлагат ски, които са вдъхновени от автомобилите на марката. Подобно на най-новите спортни коли на Aston Martin, ските са направени от материали, които осигуряват гладко спускане – алуминий, въглеродни нишки.

Можеш да си избереш сред цветовете, които предлагат от Aston Martin, а можеш и да персонализираш свой собствен цвят.

Ски от Aston Martin

Zai for Bentley Supersport е друго предложение за луксозни ски, само че от Bentley и швейцарската фирма Zai. Ските са ръчно направени в Швейцария.

Най-интересни при тях са материалите, които са използвани, включително Zaiìra – материал, направен от въглеродни нишки, хромова стомана, гума и др., – както и LFRTP (Long carbon Fibre Reinforced Thermoplastic Composites). Смята се, че тези ски са първите, правени с толкова нови и високотехнологични материали. Те са и първите, които използват новата технология ExoGrid. Тя съчетава най-добрите качества на новите материали и на традиционните метали.

Само 250 чифта такива ски ще бъдат пуснати на пазара, а цената на един чифт е 6800 евро.

Ски от Bentley

Chanel също се включват в ски надпреварата. Само че освен ски, те правят и дъски за сноуборд. Темата при тях е дърво, което връща към ранните ски, само че лакирано, за да изглежда по-стилно.

Ски от Chanel

Ски от Chanel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here