28 февруари 2012

0
102

Световно първенство по полов атлетизъм. Радио коментатор говори по радиото:
– И така, драги радиослушатели, намираме се в зала „Метрополитен“, Ню Йорк, където ще се проведе финалът на световното първенство по полов атлетизъм. На терена са строени сто голи мадами. Финалисти са американецът Джон, французинът Жак и младият и надежден състезател бай Ганьо! Ето, на терена излиза американецът. Той започва първата, втората, третата, петата, десетата, двайсетата, двадесет и петата мадама… Да, драги радиослушатели, това е постижение от световна величина!
След малко:
– А сега да видим какво ще направи французинът Жак. Ето, той излиза. Сваля халата си и започва… първата, втората, третата, десетата, двадесет и първата, тридесетата, тридесет и деветата….. Дааа, драги слушатели! Това е нов световен рекорд! Остава да видим какво ще направи последният състезател.
Идва ред на бай Ганьо: Коментаторът:
– Ето, той излиза на терена. Започва вихрено… първата, втората, двадесетата, тридесет и петата, петдесетата, деветдесетата, деветдесет и осмата, стотната мадама! Драги радиослушатели, това е нов, абсолютен световен рекорд! Но… какво виждам? Бай Ганьо слиза в партера! Той започва първия ред от публиката, втория, третия, четвъртия… Помооощ!

Реклама

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here