Грешките, които правим в леглото – 5

0
150

48. Нека да легна върху теб…

Реклама

Отгоре

Истинският джентълмен е джентълмен и в леглото. А да легнеш върху нея, без да се подпираш никъде, и така да стовариш цялата си любов – т.е., ТЕЖЕСТ – върху нея не много джентълменско. Затова винаги, когато ти си отгоре, се подпирай на нещо – лакти, колене, каквото и да е!

49. Свършваш върху нея, без да я питаш дали има нещо против

Да свършиш между гърдите й, на корема или малко по-надолу може да ти изглежда невероятно възбуждащо, но преди да го направиш, поискай и нейното мнение. Много е възможно тя да види целия процес не като нещо еротично, а като прелюдия към чистенето и прането, които ще са необходими, след като станете от леглото.

50. Секс, оргазъм и такси за вкъщи

След това

Гушкането след секс може да изглежда на някои от нас като губене на време, но жената има нужда от него и това си е. Нещо повече, ако искаш да се наредиш в топ три на най-безчувствените и невнимателни кретени, които тя е срещала, можеш спокойно да станеш след секса, да се облечеш и да си заминеш.

Жените имат нужда от повече време, за да се успокоят след оргазъм, отколкото ние. За нея това са няколко специални мига, в които тя се чувства близо до партньора си. Именно тогава тя има нужда да знае, че е специална, че е обичана и обожавана от мъжа, с когото току-що е споделила нещо толкова ценно и интимно.

Затова, колкото и неотложна работа да имаш, отдели половин час, за нея. Дори да нямаш намерение да останеш при нея цялата нощ, прегърни я и остани поне малко.

51. Война на чистотата!

Баня

Освен чувства, техники и т.н., сексът включва още нещо съществено – голямо количество течности. Бъди върха на чистоплътността и кавалерството, като просто имаш на лесно място пакетче кърпички, може и мокри. Ако не сте използвали презерватив и сте у вас, предложи й кърпа, за да се почисти. А най-добре, ако имате време, просто се изкъпете заедно.

Това беше нашата серия статии за мъжките грешки в леглото. Ако имаш коментар, мнение или предложение, което ще допълни списъка, пиши ни!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here