Първият ви Свети Валентин заедно

0
220

Свети Валентин

Реклама

Ако се срещате отскоро, трябва ли да го празнувате?

Да си го кажем направо – за много хора (чети: за много мъже) цялата тази история с романтичните филми и пухените сърца около 14 февруари си е една тотална безсмислица. Поправка. Една тотална безсмислица, която обикновено ни струва пари.

Добре, няма да съм толкова краен, само ще кажа, че има хора (чети: някои жени и повечето търговци) които правят от Свети Валентин твърде голяма работа.

Факт е обаче, че повечето жени очакват да направиш нещо за тях на Свети Валентин. И ако става дума за дълга връзка, едва ли ще ти е толкова трудно да измислиш какво точно. Какво да правиш обаче, ако ходите от няколко седмици? Трябва ли изобщо да правиш нещо? А да й взимаш ли подарък?

Накратко: да, направи нещо. Не, нека то да не е твърде голямо.

Ако ходите отскоро, вечеря в лъскав ресторант ще е малко много. Това е твърде задължаващо за ранните етапи на една връзка, така че по-добре не се напъвай толкова.

Вместо това заложи на забавното прекарване.

Направи го интересно, а не официално. Заведи я на кънки или на боулинг, на кино или театър (само не гледайте нещо лигаво!), отидете в някое приятно местенце, където можете да играете билярд или дартс, заведи я някъде, където има жива музика. Точно какво ще избереш зависи от теб, само не забравяй: трябва да е забавно.

Всичко казано дотук важи и за подаръка. Ако ще й подаряваш нещо, нека то да е малко и оригинално. Не забравяй – никоя жена не очаква скъп подарък от мъж, с когото е била броени дни. Големият подарък по-скоро ще я учуди и ще я накара да си мисли, че си отчаян.

Това важи и за всички подаръци, които включват твоя снимка или снимка на вас двамата заедно.

С две думи: ако ходите отскоро, постарай се едновременно да отбележиш празника и да не се престараеш.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here