План за секс

0
302

План за секс

Реклама

Жените са организирани същества и повечето обичат плановете. Това не е никаква новина, само че замислял ли си се, че за секса жените отделят също толкова планиране, колкото за покупките и ваканциите?

Може да звучи малко грубо, но в повечето случаи е точно така. Все пак преди секс трябва да се свършат сто неща: къпане, обезкосмяване, избор на бельо, избор на дрехи, избор на парфюм, мазане с лосион… Трябва да внимаваме какво ще ядем и какво ще пием. Не искаме нищо прекалено пикантно или тежко. Но пък и не върви стомахът ни да стърже от глад. Малко алкохол отпуска, но и тук трябва да внимаваме, защото ако прекалим, ще ни е все тая дали правим секс или търкаме пода – усещането ще е еднакво чувствено. Да не говорим, ако в плана влиза някое по-специфично преживяване, тогава има още неща за планиране… („Къде да сложа белезниците, така че хем да не ги види в началото, хем да са ми на лесно? Дали свалих онзи порнофилм на компютъра? Сега ли да се намажа със сметана, или след като той дойде? Дали тази превръзка за очи е достатъчно плътна?”)

С две думи – много работа трябва да се свърши, особено ако връзката е нова и тя държи да ти се покаже не само в добър, но и в блестящ вид. Затова в повечето случаи, дори инициативата да изглежда твоя, тя всъщност най-вероятно е планирала точно тази вечер да правите секс и се е подготвила внимателно.

План за сексОще една причина за планирането е настроението, тъй като за една жена е много важно да е психически подготвена за секс. Много по-трудно, макар и не невъзможно (което май е друга тема) е да правиш секс с жена, която е притеснена, мисли за някакви проблеми или е под голям стрес. Ако всичко това го няма и тя планира еротичните ви преживявания от сутринта, половината ти задача (да я възбудиш и да поддържаш палавото й настроение) е свършена.

Каква е ползата да знаеш всичко това? Винаги, когато тя изглежда в настроение и поема инициативата или бързо се включва, ако ти я поемеш, тя е готова за секс. Приготвила се е, облякла е любимото си бельо, с което се чувства секси и освободена, а може би дори е махнала бикините под полата си, за да те изненада с това каква мръсница е. Иначе казано, нейните планове за секс те улесняват и ако усетиш, че тя се е подготвяла за тази вечер, не трябва да пропускаш възможността.

Женските планове за секс отговарят отчасти и на въпроса „Защо тя не прави секс с мен снощи?” Вероятно просто не е било в плановете й и не е била подготвена. Пробвай да се добереш до тефтерчето й и да напишеш в плановете й за утре вечер „Секс” 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here