Актуално от министерствата

0
100

Какви актуални неща има из сайтовете на българските министерства – ето какво показа кратката ни проверка на 19 януари 2011 г. Без коментар.

Реклама

Не, всъщност имаме коментар. На тези „актуални“ неща попаднахме, без да сме се ровили особено много из сайтовете, ей така, на пръв поглед.

А, имаме и друг коментар. Сигурно сайтовете на държавните институции се поддържат от доброволци, които работят на друго място по 12 часа и късно вечерта поглеждат какво става със сайтовете на министерствата. Повечето са самотни майки с по три деца. Останалите са самотни бащи, които работят на две други места. Последните правят и дизайна на някои от сайтовете на министерствата. Също без заплащане. Все пак държавата няма толкова много пари, че да плаща за поддръжката на сайтовете на институциите. Криза, туй-онуй.

{morfeo 505}

Страниците горе са:

http://www.mvr.bg/Guide/travelling_1.htm
http://www.mh.government.bg/Articles.aspx?lang=bg-BG&pageid=466&home=true
http://www.minfin.bg/bg/page/175
http://www.moew.government.bg/ (Диалог – Дебати)

 

А това е сайтът на Министерство на икономиката, енергетиката и туризма (http://www.mi.government.bg/). В него не сме търсили информация; слагаме го тук, защото много ни харесаха дизайнът и организацията на съдържанието му. (Браво на самотните бащи! Някой ден може да получите безплатен абонамент за детска кухня и един чувал дърва за зимата в замяна на вашия труд!)

{morfeo 506}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here