McLaren MSO 650S

0
6962

McLaren MSO 650S

Реклама

За всички, които не намират McLaren 650S за достатъчно впечатляващ, от компанията имат добри новини. Те идват под формата на McLaren MSO 650S.

Всичко започва от една концепция, наречена Special Operations, която McLaren представи в Китай. Тя толкова много се хареса на публиката, че от компанията са решили да я превърнат в реалност. Или поне в една лимитирана серия от 50 бройки.

В екстериора на McLaren MSO 650S впечатляват детайлите от въглеродни влакна със сатенен завършек, леките гуми (които намаляват теглото на стандартния модел с 4 кг) и избора от три цвята – Papaya Spark, Agrigan Black и Sarigan Quartz.

Интериорът също е много интересен – въглеродните влакна, черната кожа и специалните табелки, показващи, че това е автомобил от серията Special Operations на McLaren правят вътрешността на MSO 650S също толкова лъскава, колкото е външният му вид.

Под капака е познатият от 650S 3,8-литров V8 двигател, който ускорява от 0 до 100 км/ч за 3 секунди.

Купето с покрив ускорява до 200 км/ч за 8,4 секунди и достига максимална скорост от 333 км/ч. Ускорението на кабриото (Spider) е същото, само максималната му скорост е малко по-малка – 329 км/ч.

Цената на всяко купе ще е £252 500, а доста по-драматичното кабрио е с £20 000 отгоре.

За да е всичко съвсем специално, всеки автомобил върви в комплект със скица на модела, подписана от художествения директор на McLaren Франк Стивънсън, и с ръчно направена чанта за път, изработена от същата кожа, която е използвана за интериора на автомобила, и украсена със значка на McLaren MSO.

{morfeo 979}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here