Тоалетната на бъдещето

0
1123

Клекало

Реклама

Тоалетната! Едно място, където хората прекарват доста голяма част от времето си. Обикновено там четем, пишем, някои пият кафе, а от време навреме дори я използваме и по предназначение и пикаем!

Прадядовците ни са ходели до тоалетна… на двора. Днес, слава богу, нещата не стоят така. Просто не мога си представя как в рекламната пауза по време на любимия си сериал слизам от петия етаж на блока, за да се изпикая! Светът днес нямаше да е същият без модернизацията на това толкова важно пространство. Днес ще се… хмм… потопим в бъдещето на тези места или по-скоро в бъдещето на уредите, които се използват там.

Ако сега ти се налага да влезеш в тоалетната у вас, процедурата най-вероятно ще е следната:

1) Ставаш от компютъра
2) Отиваш в кенефа
Нова тоалетна 3) Разкопчаваш си панталоните
4) Сваляш си гащите
5) Вдигаш дъската
6) Пикаеш
7) Подсушаваш
8) Вдигаш гащите
9) Пускаш водата
10) Миеш си ръцете

Крайната цел на тоалетната еволюция е работата ти да се състои само в точки 1) и 2). Останалото вече се технологизира. Днес производителите на тоалетни вече са постигнали почти всичко. Единственото, което за сега не успяват да направят, е да пикаят вместо нас!

Иновациите в тоалетната индустрия идват от далечна Япония. Тези, за които ще ти разкажа, рядко могат да бъдат видени извън азиатския континент и не спират да объркват европейците със сложният си начин на работа…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here