В очакване на Samsung Galaxy S3

0
79

https://www.youtube.com/watch?v=FdNMO-zm1ls

Реклама

Още преди официалното си представяне Galaxy S3 на Samsung се справя доста добре с привличането на внимание.

Както преди всяко събитие в света на технологиите, и преди представянето на следващия смартфон Galaxy има многобройни слухове и очаквания. От Samsung се постараха да ги увеличат, като създадоха специален тийзър сайт, наречен tgeltaayehxnx.com. Името на сайта е анаграма на „the next Galaxy” („следващият Galaxy”).

До 14 ч. българско време днес на сайта вървеше и брояч, който успешно успя да убеди много наблюдатели, че Galaxy S3 ще бъде представен днес, а не на 3 май, когато е официалната дата на представянето. След като обратното броене свърши обаче, се оказа, че единственото, което от Samsung представиха, бяха две тийзър видеа.

В тях няма особено много информация, освен няколко мъгляви определения за нещо ново и за „галактика, която пасва идеално в ръката ти”. В едното видео се твърди още, че въпросната технология ще се превърне в естествена част от живота ти.

Интересен е краят на второто видео (най-долу), в който се казва, че онова, което Samsung ще ти представят, ще те отличи от всички останали. На фона на тези думи е показано стадо овце.

Явно все пак ще трябва да почакаме до 3 май, когато Samsung са обещали, че ще представят Galaxy S3 на специално събитие в Лондон.

https://www.youtube.com/watch?v=8NnVU8R6mAU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here