Компютър в ски очила

0
6579

Snow2

Реклама

Скорост, надморска височина, изминато разстояние, местоположение, маршрути, метеорологична обстановка – всичката тази информация е пред очите ти, докато караш ски, ако ползваш една интересна нова джаджа.

Тя се казва Snow2 и представлява компютър, вграден в ски очилата ти.

Освен практическа информация, Snow2 дава и възможност за водене на разговори, за четене на съобщения, както и за слушане на музика. Това става, като свържеш джаджата със смартфона си. Има и възможност за свързване с фотоапарати и устройства за отчитане на пулса.

Виртуалният дисплей е с висока резолюция и с оптика, която позволява да прехвърляш погледа си от дисплея на пистата, без да ти се налага да фокусираш. Дисплеят е направен така, че като го гледаш, все едно гледаш виртуален образ с големина 14 инча, отдалечен на 1,5 метра.

Snow2 се слага в долния десен ъгъл на рамката на очилата, което позволява запазване на видимостта не само при поглед напред, но и в периферната зона.

Джаджата се контролира с дистанционно с Bluetooth, което има водоустойчив калъф и големи копчета, за да може да се ползва с ръкавици.

{morfeo 952}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here