Numi – тоалетна, каквато не си виждал

0
149

Numi

Реклама

Тя има повече екстри от средностатистически автомобил.

Капакът на Numi се отваря и затваря сам, за да не ти се налага да пипаш седалката. Има и биде, което се самопочиства и което можеш да настройваш според вкуса си – температура на водата, сила на струята и т.н.

Освен това Numi има затоплящи елементи на седалката, както и пред самата тоалетна. Така не изстиват нито задните части, нито пръстите на краката на ползващия тоалетната.

Друга екстра е светещ панел, който помага при нощно ползване.

Има и вградена звукова система, която е свързана с отдалечена компютърна система, за да може ти единствен да знаеш какво точно правиш в тоалетната. Разбира се, има и дезодориращи елементи, които изсмукват въздуха от тоалетната чиния през специален филтър.

Естествено, едно такова съоръжение в днешно време не би било завършено без тъчскрийн. Numi си има дистанционно с тъчскрийн, чрез което можеш да задаваш на тоалетната своите предпочитания.

Numi е произведена от компанията Kohler и струва $6400.

Както можем да се досетим, производителите не са се скъпили откъм реклама и са направили видео, в което Numi е представена не като тоалетна, ами направо като порцеланов трон. Да се чуди човек как досега сме използвали прости и обикновени клозети.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here