Връзка от разстояние: въпросът със секса

0
1037

Предизвикателствата пред една връзка от разстояние са много, но безспорно едно от най-големите е въпросът със секса. Когато двама души са на няколкостотин (или няколко хиляди) километра един от друг, сексуалният им живот няма как да не пострада.

Реклама

Всъщност има. Благодарение на това, че живеем в 21 век и че има едно нещо, наречено технологии.

Технологиите са най-верният ти приятел, ако ти се налага да поддържаш връзка от разстояние. Те дават възможности за всякакъв вид общуване, включително и сексуално.

Алесандра Амбросио на телефона

Телефонен секс

Хубаво е да си говорите как ви е минал денят, но е факт, че и двамата имате нужда и от други неща, освен от разговор за времето.

Как обаче започваш телефонен секс? По изпитания класически начин – малко по малко включваш в разговора еротичната тематика. Постепенно нещата сами ще ескалират.

При телефонния секс е важно и двамата да сте на дискретно и удобно място и да не правите нищо друго в този момент. Все пак няма как да се отпуснете в обществения транспорт или докато си готвите вечеря.

За какво да си говорите? Най-добре избери еротичен сценарий, който и двамата можете да си представите. (При връзката от разстояние вторият ти най-добър приятел след технологиите е въображението.)

Телефонът дава чудесни възможности, защото можеш да чуваш нейните реакции, а същевременно ръцете ви са свободни, защото не се налага да пишете по клавиатура.

Скайп секс…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here