В леглото с бившата

0
2771

Двойка в леглото
Светът е малък. И в този малък свят често се случва случайно да срещнеш момичето, с което си излизал преди време. Да пиете кафе, да си спомните за доброто старо време и накрая тя да те покани на вечеря, която, и двамата вече знаете, няма да е просто вечеря. И двамата сте необвързани, тя е все така (или даже още по-) секси и ти нямаш нищо против двамата отново да се окажете между чаршафите. Все пак животът е един.

Реклама

Преди да се отправиш към леглото с бившата обаче, имай предвид някои неща. Сексът със стара тръпка може да е чудесно преживяване, само че е важно да спазваш тези няколко правила:

1. Никога, никога, никога не прави секс с бивше гадже, което все още има чувства към теб

Или, още по-зле, което иска да се съберете. Освен ако и ти не го искаш. Ако знаеш, че момичето все още има чувства към теб, а ти нямаш намерение да изкарате повече от няколко часа заедно, бъди джентълмен и си тръгни след кафето. И никаква вечеря.

Това важи и в случай, че ти си този, който все още има чувства към нея. Ако е възможно, тръгни си още след кафето, прибери се, вземи си студен душ и реши няколко уравнения, за да спреш да мислиш за нея.

Във всички останали случаи – т.е., ако и за двамата сексът е просто секс, давай смело напред към правило номер 2.

2. Оценете колко забавна е ситуацията

Скъсали сте преди Х време, сега сте се срещнали случайно и сте на път да правите секс. Това е забавно, откъдето и да го погледнеш. Вярно, можете да го погледнете и от друга страна – да си спомняте как и защо сте скъсали и да започнете да се карате и обвинявате. Само че с това отношение по-добре се обличайте и си кажете „довиждане“.

Виж, ако гледате на ситуацията леко и без излишни емоции, ще е много по-приятно. Ако обаче твоето отношение се различава от нейното и ако тя се задълбочи в миналото, това е знак, че може би все пак е по-добре да се облечете и всеки да си вечеря сам.

Искреност, даже откровеност…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here