Изкуството на тройката: разказ от първо лице

0
17500

Тройка

Реклама

Авторката от Vogue Карли Шкортино разказва за изкуството на една тройка. Спокойно можеш да й вярваш, защото разказът е от първо лице. И е доста интересен (включва организиране на тройка в Twitter и заспиване по време на оргия), така ще ще се наложи да го прочетеш докрай 🙂

Да избереш точния партньор за тройка е деликатна и сложна операция. Ако оплескаш нещата, можеш да прецакаш завинаги и връзката, и живота си. Спокойно, шегувам се. Но все пак има едно изкуство, един етикет на организирането на тройка. Като организирането на вечеря – един погрешен гост и цялата динамика е развалена.

Често тройката е една от първите стъпки, които двойките правят с цел да постигнат една по-прогресивна динамика на връзката. Но не се шашкайте – тройките не е задължително да доведат до още по-смели сексуални приключения. Тройката не е първа стъпка към полигамна връзка или нещо подобно.ю

За мен има три вида тройки.

Първо, тройка между трима души, като никои двама сред тях не са във връзка помежду си. Като цяло този вид тройка не се планира – трима души, които си прекарват времето добре заедно, срещнали са се на парти или нещо такова и някакси нещата се случват. В един момент си седят един до друг, а в следващия са един в друг.

Вторият вид е тройка между двойка и трети човек, която се случва спонтанно. Според мен това е нещо като Свещения Граал на тройките: искрено привличане, което се случва между всички и което превръща един момент от забавен в еротичен.

Третият вид е най-често срещан – когато една двойка си търси трети човек, понякога отчаяно, наблюдавайки нищо неподозиращи необвързани хора по баровете и в сайтовете за запознанства. Да, правила съм го.

Въпросът е как да избегнете опасността да се превърнете в тази отчаяна двойка. Иначе казано, как по елегантен начин да организирате тройка, от която всички да са щастливи? Каква е тайната да направите нещо такова и след това да се чувствате освободени и доволни, а не разядени от ревност?

Когато бях на 24 години, с тогавашния ми приятел решихме, че искаме да пробваме тройка. По онова време не знаех какъв е протоколът и само се бях замисляла за сценарий номер едно, но инстинктивно знаех, че не искам третият човек да е близка приятелка или някой, когото или аз, или приятелят ми редовно виждаме. Това ми изглеждаше твърде оплескано. Тъй като току-що се бях преместила в Ню Йорк и не познавах много хора, решихме да потърсим момиче сред бившите приятелки на гаджето ми. Но не бивши сериозни приятелки, а момичета, с които просто е имал кратък флирт или секс за една нощ. Лежахме си вечер в леглото и разглеждахме Фейсбук профилите на момичетата, спирахме се на някоя и просто й пишехме: “Искаш ли да правиш тройка с нас?” Изненадващо, повечето отговаряха положително.

В началото тройките ни сближаваха. Беше все едно правим нещо забавно заедно. А и самото преследване беше много забавно – да избираме момичетата, да очакваме с нетърпение отговорите им, да си говорим в леглото, след като те си бяха тръгнали. Беше интензивно и същевременно сближаващо преживяване, като романтичен уикенд извън града. Дори започнах напълно да разбирам израза “да разнообразим сексуалния си живот” – добавянето на нечия друга сексуална енергия към вече съществуващата динамика на връзката наистина добавя нов вкус на нещата, който често остава за дълго.

В един момент обаче…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here