Секс пред огледалото

0
182

 

Реклама

Жена пред огледалотоПричините могат да са много, но най-често те се свеждат до една – тя се притеснява от това как изглежда. Ако по някаква причина не харесва част от тялото си (а това важи за много жени, дори според теб да няма причина за притеснение), тя ще вижда тази част отразена и повторена в огледалото. Ще се чувства като стока на пазар, изложена от всички страни на твоя поглед. Постоянно ще й се напомнят недостатъците, които според самата нея тя има. Да не говорим за връзките с порното, за които стана дума, – за някои жени това просто не е приемливо.

Има и още една причина, която се добавя към тези. А именно – мозъците ни просто са различни от тези на жените. Докато ние, щом веднъж се възбудим, трудно можем да мислим за нещо друго, при жените не е така. При тях е напълно възможно в разгара на любовната игра, когато предложиш да се преместите пред огледалото, тя да си помисли: „О, Боже, ами как ли ще изглеждам?!?” Сещаш се, че тази мисъл не помага много на възбудата й.

Затова, предлагайки нещо такова, трябва да си готов и за отказ. Това не пречи все пак да го предложиш, като изтъкнеш плюсовете. А именно: разнообразяване на сексуалния ви живот, експериментиране. Кажи й колко много харесваш тялото й и как искаш да пробваш какво ще е да я гледаш от всички страни едновременно, докато правите секс. Изтъкни всичко това, без да я притискаш. Кажи й да си го представи и я попитай не намира ли идеята за възбуждаща. За да водиш такъв разговор, разбира се, ти трябват подходящ момент и обстановка, при които никой от двамата не бърза и не мисли за друго. Да не говорим, че такива разговори сами по себе си могат да са начало на любовна игра.

Ако тя все пак каже „не” и това е твърдо и окончателно, явно просто не иска да го направи и ти трябва да разбереш. Това важи за всичко в леглото – ако единият партньор не иска да прави нещо, то дори по някакъв начин да му измъкнеш съгласието, пак няма да е забавно. Така е и с нещата, които ти не би направил в леглото, въпреки че тя иска.

В този случай предложи нещо друго или прати топката в нейното поле, като я попиташ за някоя нейна фантазия, която би искала да изпълните заедно, за да добавите още тръпка към сексуалния си живот.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here