Очакване за секс

0
599

Мацка

Реклама

То е също толкова съществено, колкото е и самият секс. А понякога даже е най-добрата част от секса.

За жените очакването за секс е особено важно. Колкото по-голямо е то и колкото повече еротично напрежение си създал предварително, толкова по-гореща и възбудена ще е мацката за същинската част. Ето няколко стъпки, с които ще я накараш да очаква вечерта и да си я представя толкова ясно, че да няма търпение да те завлече в спалнята.

Започни още от сутринта

Кажи й – или й пиши съобщение, или й се обади, – че си планирал тази вечер да я прелъстиш. Изборът на думи е изцяло твой, идеята е още от сутринта да я накараш да си мисли за това, което предстои вечерта.

Продължи, когато тя се прибере

Когато тя се прибере от работа, вземи я за ръка и я заведи в банята. Ако имаш вана, напълни я, ако не, действай под душа. Вживей се в ролята на верен слуга, който къпе своята господарка. Бъди внимателен и не започвай с опипването още сега. Просто я търкай нежно с гъбата и бъди старателен да не пропуснеш някое място.

След като си сигурен, че тя е насапунисана навсякъде, остави я за малко сама, за да се изплакне и подсуши – ще й е по-комфортно, ако теб те няма по време на тези дейности. Докато тя се приготвя, пусни музика.

Следваща стъпка – масаж

Заведи я в спалнята, сложи я да легне и й направи релаксиращ масаж. Масажите имат свойството едновременно да не са сексуални и да създават достатъчно близък контакт, за да са интимни.

Още очакване: целувката

Не превключвай от масажа направо на дълбоки и мокри целувки. Първо я подразни малко, целуни нежно врата й и около устните й. След това можеш да й дадеш една страстна, но кратка целувка, за да я оставиш да иска още.

Още очакване: гърдите

Преди да ги целунеш и да засмучеш зърната им, леко ги погали с ръце. Докосни нежно зърната й с пръсти, след това използвай дланите си, за да обхванеш целите гърди. Едва тогава можеш да ги целуваш.

Оралният секс, проникването и още идеи за създаване на еротично очакване…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here