Мързелив секс

0
110

Мързелив сексНай-мързеливата поза

Реклама

Едва ли има поза, която иска по-малко гимнастики и гори по-малко калории от лъжички. Обърни я с гръб към себе си, свършете работата без много церемонии и заспете направо в същата поза.

Малко по-трудна при липса на енергия и ентусиазъм е същата поза, само че когато тя е с лице към теб. Вкарването е малко предизвикателство и може да изгори една от филийките, изядени на вечеря, но оттам нататък си в Царството на мързела.

Позата на второ място

Кажи на партньорката си да легне по корем и легни върху нея. Просто и ясно. Ако не й тежиш много, може и да заспите така, като свършите със секса. Разтварянето на краката й е въпрос на предпочитание.

Събличане? Не, благодаря.

Понякога не те мързи толкова да правиш секс, колкото да се занимаваш с всичката онази работа преди него. Разкопчаване на сутиени, събличане на дрехи, сваляне на гащи… Ако прибавим и зимното време с хилядата ката дрехи, само мисълта за всички тези действия може да те приспи.

Затова просто не се събличайте. Ако мацката ти е с пола, вдигни я, отмести бельото й, направете го набързо на пода или на кухненската маса и да се приключва с това.

Ръцете – моят най-добър приятел

Крайният мързел, съчетан с нормално либидо, е доста сложна ситуация. Хем не ти се мърда и се унасяш в сън, хем ти се чука като на млад жребец.

За такива случаи ще ти послужат ръцете. Просто легнете и започнете да се опипвате. Покажи й, че пръстите ти се ориентират доста добре из нейните горещи места, като същевременно сложиш нейната ръка на твоето горещо място. При крайни фази на мързел даже можете да не си разменяте ръцете и да почнете всеки със своята. В някакъв момент тези занимания вероятно ще ви събудят (и възбудят) достатъчно за една бърза същинска част.

Акробатиката може да почака

Ако си изморен или просто мързелив, това не е причина да се откажеш от секса. Като не си в настроение да се завържеш на възел, докато гаджето ти стои на един крак, а другият й е качен зад врата, можете да изберете по-мързелив начин и двамата да си получите нужното удоволствие и да освободите напрежението.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here