Хай тек секс

0
570

Мацка с телефон

Реклама

Технологиите отдавна са част от живота ни, включително и от сексуалния ни живот. Дали обаче си се сещал за всички начини, по които можеш да разнообразиш сексуалния си живот с помощта на новите технологии?

Телефонен секс

Това е първообразът на хай тек секса. Именно телефоните – онези огромни неща със слушалки, които имат кабели и с които не можем да излезем от вкъщи – са дали за пръв път възможност на двама души да се възбуждат един друг в реално време, въпреки че не се намират на едно и също място.

И докато с класическите телефони беше трудно да намериш усамотено местенце, за да си говориш мръсотии с гаджето си, с новите мобилни телефони нещата а доста по-лесни. С тях можеш да се забавляваш с приятелката си, само като намериш достатъчно скришно място, без да опъваш кабели.

Секси sms-и

Освен да си говорите за секс обаче, можете и да си пишете. Този вид комуникация не изисква едновременно да имате свободно време и така ти можеш да й напишеш мръснишко съобщение в обедната си почивка, което тя ще види по време на следобедната си бизнес среща. И със сигурност ще очаква вечерта, щом прочете какво си й намислил.

Нещо повече, телефоните вече ти дават възможност да пращаш и снимки. Ако си падате по снимки по време на секс, можеш да й пратиш един кадър от това, което сте правили снощи, за да я вдъхновиш за предстоящата вечер.

Още повече хай тек: уебкамерата…

снимка: Timmy2wheels, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here