Безопасен орален секс

0
515

ПрезервативиОткакто има венерически болести, сексът не е това, което е бил по времето на пещерните ни деди. Отдавна не можеш да завлечеш някоя непозната самка в храстите и да се насладите на повика на природата. Първо трябва да я разпиташ за интимната й история, да я опознаеш, а най-добре ще е, ако я пратиш на изследвания за СПИН и полово предавани болести. Едва тогава можете да отидете в храстите.

Реклама

Всичко това донякъде е улеснено от великото изобретение, наречено презерватив. Той обаче не решава друг проблем – безопасната орална любов. Защото всичко, което може да се прихване при стандартен секс, може да се пипне и по време на орален секс.

Оставяме настрана въпроса дали би се съгласил да правиш орална любов (или на теб да ти я прави) на жена, която не познаваш добре и за която не можеш да си сигурен дали няма да ти подари някоя гонорея например. По принцип оралният секс би трябвало да е на дневен ред при партньори, които се познават добре и които си вярват, но това е само на теория. Тогава какво?

Мерки за безопасностИма мерки за безопасност и при този вид секс. Те са нещо като разновидност на презервативите, но се намират доста трудно и оригиналната им цел е друга. Представляват латексов правоъгълник, който се използва в стоматологията, когато е необходимо един или няколко зъба да се изолират, за да се лекуват, без до тях да имат достъп бактериите в устната кухина. Това парче е преминало в леглото с идеята да се слага върху вагината или ануса при орално задоволяване.

Със сигурност е малко странно…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here