Грешките, които правим в леглото – 5

0
150

Жартиер
44. Секс по филмче

Реклама

Порнофилмите НЕ са отражение на реалността и ние трябва да се примирим с това. Затова не копирай това, което те показват. На тези филми им липсва нещо доста съществено – внимание към жената.

Още по темата: Порното и сексуалните комплекси

45. Време е да пристъпим към ануса…

Доста жени нямат нищо против, ако мъжът включи ануса им във форплея (а и след него). Ако пръстите ти в този момент се занимават с клитора и вагината й, идеята да стимулираш ануса не е никак лоша. Можеш да пробваш такава стимулация с един пръст, докато с друг стимулираш G-точката. Всичко това може да я накара да забрави къде се намира, особено ако е близо до оргазма.

НО ако все още не е достатъчно възбудена, аналната игра няма да й хареса особено! Нещо повече, ако не й харесва такава стимулация, вероятно възбудата й ще падне далеч под нулата. При всички случаи най-безопасният вариант е предварително да я попиташ дали този тип стимулация й харесва.

46. О, да! (Как са ушите ти, скъпа?)

Двойка

На всички ни харесва, когато жената стене от наслада. Тя едва ли има нещо против и ти да го правиш, но… с граница. Ако си върху нея и устата ти е до ухото й, оглушителните крясъци, когато свършваш, едва ли ще й харесат. Т.е., ако си от мъжете, които обичат да уведомяват съседите, че свършват, може би е добра идея във въпросния момент да заровиш глава във възглавницата. Или да си готов веднага след това да я заведеш на оториноларинголог (уши, нос, гърло)…

47. Да говорим мръсотии!

За повечето хора мръсните приказки в леглото добавят към възбудата и това е чудесно. НО първо разбери дали на нея това й харесва и чак тогава започни да го правиш. Ако досега не сте си говорили мръснишки думички по време на секс, предложи й тя да ти каже нещо следващия път, когато сте между завивките. (Така ще разбереш къде са границите й.) И не се изненадвай от нещата, които ще чуеш – нали знаеш, че тихите води са най-дълбоки…

48. Нека да легна върху теб…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here