Грешките, които правим в леглото – 5

0
446

Филмова лента

Реклама

41. Всеки път един и същи филм

Колкото и да обичаш пица, не би я ял всеки ден, нали? Същото е и при секса, и за двамата партньори. Една и съща поза всеки път, колкото и да ви харесва, няма как да не ви омръзне. Еднообразието в леглото води до скука, предвидимост и в крайна сметка унищожава всяка страст.

Нещо повече, пробването на всяка нова поза е невероятен момент и за двама ви, дори и пробата да не е много успешна. Това е така, защото при различните позиции пенисът и вагината се стимулират по различен начин, на различни места и с различен натиск. Всеки предпочита ресторант с богато и разнообразно меню, нали?

42. Романтика? Какво беше това?!?

Жените са романтични същества и всеки мъж, който пренебрегва този факт, е в дълбока грешка. Освен това, романтиката не е нещо, с което трябва да се примириш (все едно да стиснеш зъби, докато ти бият инжекция), само и само за да получиш секс. Защото тя може да достави удоволствие и на теб – все пак любовната игра, прелъстяването и „спечелването” на жената ни доставят усещане, че сме се справили с някаква трудна задача. А този процес няма как да мине без малко романтика.

Заедно сте от много време и романтиката сякаш не е същата? Всичко зависи от вас. И от теб – ако успяваш, дори след като двамата сте заедно дълго време, да бъдеш романтичен поне отвреме навреме, това не само ще подобри емоционалната страна на връзката, но и ще ти осигури редовен и страстен секс.

Още по темата: Как да върнеш сексуалната тръпка?

43. Шляп по задника!

Задник

Може би идеята да я нашляпаш ти изглежда много възбуждаща, но тя може и да не е на твоето мнение. Ако си решил да я пробваш, опипай почвата с няколко по-леки пошляпвания, а НЕ с тежък шамар, който ще остави червени петна по задника й за дни напред. Така, пробвайки по-лек вариант, по реакцията й ще прецениш дали и на нея идеята й изглежда толкова еротична, колкото на теб. Освен това, ако минеш направо на сериозното напляскване, много вероятно е да получиш подобаващ шамар в лицето… или пета в топките…

44. Секс по филмче…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here