Грешките, които правим в леглото – 1

0
50

7. Оставяш смучки на врата й

Реклама

Да, всички го правят… в тийнейджърските си години. След като вече си пораснал, това НЕ е добра идея.

Избръсна ли се?

8. Не си се избръснал, преди да си легнете

Ако в разгара на еротичните изпълнения тя усети как наболата ти брада „нежно” се търка в лицето й, това направо ще я очарова. Не само ще я одереш порядъчно, но и ще й оставиш червени белези, които да й напомнят за теб. Лошо – също като предишната точка.
Бръсненето

9. Не си се изкъпал, най-вече в интимната област

Да, знаем, че това вече си го чувал, и все пак…

Просто няма жена, която да не загуби всякакво желание за секс, ако мъжът, с когото си е легнала, не е фен а личната хигиена. Много е важно да си чист и то навсякъде, особено в най-интимните райони – пениса. Както се сещаш, това е важно както за личното ти самочувствие, така и за евентуалното повторно посещение в спалнята на дамата.
Докосвай я. Хигиена на пениса

10. Забравяш, че тя иска да я галиш

За това вече споменахме, но тук ще се спрем на друг аспект – докосването не е само дейност, която се прави в спалнята. Всякакви прегръдки, ласки и т.н. извън леглото я карат да си мисли какво ли ще й направиш, когато останете сами. И да чака с нетърпение. Затова докосвай я винаги, когато ти се удаде случай, не само като част от любовната игра. Е, не прекалявай с публичното докосване, ако тя се противи – все пак идеята е и на двамата да ви е приятно.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here